040 3098119 info@mijnchiro.nl
Home » Blog » Lage rug gerelateerde klachten » Zijn lage rugklachten alleen te voelen in de onderrug?

Zijn lage rugklachten alleen te voelen in de onderrug?

door | 8 dec, 2022 | Lage rug gerelateerde klachten

Lage rugpijn kan uw leven echt zuur maken. Zelfs als u er nog mee kunt leven, kan het een constante herinnering op de achtergrond zijn die uw humeur en levensvreugde beïnvloedt. Er is niets vermoeiender dan de hele dag door te moeten werken met een lichte, zeurende rugpijn. Lage rugpijn hoeft niet alleen in de rug gevoeld te worden. Pijn in de volgende gebieden zijn voorkomende klachten die ook een onderdeel kunnen zijn van de lage rug.

Heup en Lies pijn

Lage rugpijn hoeft niet alleen in de onderrug te zijn. Mensen klagen vaak over pijn in de lies en heupen. Ze denken dat dit heup artritis of bursitis moet zijn. Het kan zijn, maar het komt vaak voor dat de oorzaak in de rug ligt.

Bil pijn

Een ander veel voorkomende klacht is pijn in de bil, waardoor mensen denken dat het een spierprobleem is, zoals het piriformis-syndroom.
Hoe kan het probleem in de lage rug liggen? Omdat de zenuwen van de rug naar de heupen, naar de billen en de benen gaan. Net zoals ischias, het kan een soort uitstralende pijn zijn. Irritatie of druk van de zenuwen kan de spieren van de rug, het bekken en de benen beinvloeden door strak, gevoelig en reactief te worden.

Hoe weet je dat jouw pijn van de rug komt

Dit is niet altijd makkelijk te beoordelen. Pijnstillers of spierverslappers hebben een tijdelijk effect. Massage helpt even of maakt het alleen maar erger. Tenslotte, de pijn blijft, met weinig tekenen van slijtage of geen geschiedenis van een blessure. Dit zijn vaak de tekenen dat de oorzaak in de wervelkolom ligt.

Chiropractishe behandelingen

Het eerste doel is om te constateren waar het probleem ligt. Hierna is het doel van de behandeling om de pijn te verlichten door de geblokkeerde en vastgelopen gebieden los te maken en de bekken gelijk en stabiel te zetten. Er zijn meerdere technieken die wij kunnen gebruiken om dit met succes op te lossen.

Over mij:

Adam Cullinan is een chiropractor uit Zuid-Afrika met meer dan 20 jaar ervaring in het veld. Hij heeft patiënten van alle leeftijden behandeld, van 1 dag oud tot meer dan 90 jaar oud. Hij is toegewijd om zijn patiënten te helpen een goede gezondheid te bereiken en te behouden door middel van chiropractische zorg

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin